top of page

Trufes de coco

  • Writer: LaDolceVita
    LaDolceVita
  • Oct 14, 2018
  • 1 min de lectura

Actualitzat: May 19, 2020

Tens convidats inesperats? Un antull de quelcom dolç? Doncs no dubtis a fer aquesta recepta de trufes de coco. Són boníssimes i ideals per a acompanyar amb el cafè.


Aquestes trufes són veritablement molt fàcils de fer i només es necessiten 2 ingredients. Un cop elaborades es poden congelar, tapades en un recipient hermètic i quan vulguis consumir-les només caldrà que les treguis de la nevera uns minuts abans de servir-les. D'aquesta manera sempre disposaràs d'un caprici dolç a mà.

Recepta en PDF:


ree

RECEPTA:

Dificultat: Fàcil

Ingredients:

Per a 15 trufes aproximadament (depenent de la mida)

- 100 gr. de llet condensada

- 125 gr. de coco ratllat

Estris:

- 1 bol

- 1 espàtula de silicona

- 1 cullera de sopa

- plàstic film

- 15 mini càpsules de paper per a trufes



Elaboració:

- Posem en un bol la llet condensada i 100 gr. de coco ratllat (la resta de coco el reservem).

- Amb l'ajut d'una espàtula barregem tots els ingredients fins que quedi una massa homogènia.

- Tapem el bol amb plàstic film i ho reservem a la nevera unes hores o millor d'un dia per l'altre.

- Amb ajuda d'una cullera i les mans donem forma a les boletes.

- Una vegada les tinguem totes formades les arrebossem amb el coco ratllat (25 gr. reservats) i les col·loquem en les mini càpsules.

- Les posem a refredar a la nevera fins el moment de servir.

Valors nutricionals (aproximats per trufa):

  • Energia: 71,4 kcal

  • Greixos: 5,16 gr.

  • Carbohidrats: 4,56 gr.

  • Proteïnes: 1,06 gr.


Informació addicional: També es poden arrebossar amb cacau en pols (substituint el coco ratllat).

SUBSCRIU-TE VIA EMAIL

bottom of page