Trufes de coco
- LaDolceVita

- Oct 14, 2018
- 1 min de lectura
Actualitzat: May 19, 2020
Tens convidats inesperats? Un antull de quelcom dolç? Doncs no dubtis a fer aquesta recepta de trufes de coco. Són boníssimes i ideals per a acompanyar amb el cafè.
Aquestes trufes són veritablement molt fàcils de fer i només es necessiten 2 ingredients. Un cop elaborades es poden congelar, tapades en un recipient hermètic i quan vulguis consumir-les només caldrà que les treguis de la nevera uns minuts abans de servir-les. D'aquesta manera sempre disposaràs d'un caprici dolç a mà.
Recepta en PDF:

RECEPTA:
Dificultat: Fàcil
Ingredients:
Per a 15 trufes aproximadament (depenent de la mida)
- 100 gr. de llet condensada
- 125 gr. de coco ratllat
Estris:
- 1 bol
- 1 espàtula de silicona
- 1 cullera de sopa
- plàstic film
- 15 mini càpsules de paper per a trufes
Elaboració:
- Posem en un bol la llet condensada i 100 gr. de coco ratllat (la resta de coco el reservem).
- Amb l'ajut d'una espàtula barregem tots els ingredients fins que quedi una massa homogènia.
- Tapem el bol amb plàstic film i ho reservem a la nevera unes hores o millor d'un dia per l'altre.
- Amb ajuda d'una cullera i les mans donem forma a les boletes.
- Una vegada les tinguem totes formades les arrebossem amb el coco ratllat (25 gr. reservats) i les col·loquem en les mini càpsules.
- Les posem a refredar a la nevera fins el moment de servir.
Valors nutricionals (aproximats per trufa):
Energia: 71,4 kcal
Greixos: 5,16 gr.
Carbohidrats: 4,56 gr.
Proteïnes: 1,06 gr.
Informació addicional: També es poden arrebossar amb cacau en pols (substituint el coco ratllat).







Commentaires