SOBRE MI

Hola, em dic Montse Velázquez, visc a Barcelona i sóc una gran aficionada a la rebosteria.
Tot va començar els Nadals de 2015 quan vaig tenir la idea de fer un detall per als companys de feina. Vaig provar de fer unes galetes ... i em van quedar boniques i a més força bones!
Això em va animar a investigar més receptes, sabors i maneres de decorar a partir de llibres, blogs i canals de YouTube.
​
I ja que hi érem, per què no llançar-me de ple al món de les postres?
​
La meva afició es va anar consolidant. El meu entorn m'ha anat regalant des de llavors llibres i estris de rebosteria, que he usat amb fal·lera, practicant i practicant per aprendre i millorar.
​
Des de llavors, les meves postres són sovint el toc dolç a festes d'aniversaris, dinars i reunions. I són ells (amics, família i veïns) els meus principals crítics (per cert, molt benèvols, sobretot en els inicis).
​
Aviat vaig adonar-me que aquesta és una activitat que em relaxa i em desestressa de les preocupacions del dia a dia. Em permet explorar la meva part més creativa y expressar-la. Cada nova recepta és un nou repte il·lusionant ...
M'encanta pensar què i com ho faré, comprar els ingredients i preparar la recepta. Però el que més m'agrada és veure fruir als qui tasten les elaboracions que faig. Perquè de fet, el dolç és molt agraït, sempre és rebut com un regal, com una festa ...
​
Al desembre de 2017 vaig crear una pàgina a Facebook, simplement com una finestra on poder mostrar les meves creacions a més gent.
​
I per què un blog ara? Doncs una mica per mi, per a tenir recollides les meves receptes preferides i poder-les compartir amb els que sovint me les demanen. I sense més pretensió que compartir la meva afició, el què sé i el què vaig aprenent amb qui li pugui interessar.
​
​
Benvinguts a La Dolce Vita!